Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om AIF Barrikaden Senior Herrar

Följ

Senior Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ
AIF Barrikaden
Fotboll
Senior Herrar
Tabell
Lag M V O F P
1 Limhamns FF 22 15 4 3 49
2 BK Skansen 22 14 2 6 44
3 Svedala IF 22 13 3 6 42
4 Skanör Falsterbo IF 22 13 2 7 41
5 Skurups AIF 22 10 4 8 34
6 Lindeborgs FF 22 9 6 7 33
7 AIF Barrikaden 22 8 5 9 29
8 Östra-Torp Smygehuk FF 22 7 7 8 28
9 Rydsgårds AIF 22 8 4 10 28
10 Janstorps AIF 22 5 5 12 20
11 FC Näset 22 4 3 15 15
12 Skegrie BK 22 1 5 16 8

Match

AIF Barrikaden

0 - 2
Gullviksborgs IP
10 september 2023
00:00

Rydsgårds AIF

Referat

Referat: AIF Barrikaden - Rydsgårds AIF

Startelva: Adrian – Viktor, Marcus E, Matte, Ahlgren – Markus And, Tristan, Anton, Mirwais – Mathias E – Amir
Avbytare var:
Milad som kom in som innermittfältare efter en halvtimme och spelade där tills han blev utbytt i 80:e minuten.
Pontus som spelade sista halvtimmen på topp.
Alexander som spelade sista 22, nästan hela tiden som höger yttermittfältare men gick precis mot slutet istället över på vänsterkanten.
Siseko som spelade sista 12 som innermittfältare (??)

Rydsgård förde spelet och kom ofta fram på främst vänsterkanten redan från start men så långt ändå utan att skapa något riktigt hett läge. Detta bröts i den 12:e min då ett vänsterinlägg möttes hårt på volley, dock inte längre från Adrian än att han kunde göra en fin räddning. Därefter skapades det under lång tid inga riktigt farliga avslut från något håll men i motsats till oss kom de i alla fall till massor av avslut, en del lite halvfarliga men där avsluten blev dåliga. Vi skapade dock så långt ABSOLUT INGENTING. Vi excellerade i usla passningar, dåligt bolltempo, dåliga beslut när vi vunnit bollen och ovanpå detta såg många dessutom trötta ut redan så här tidigt.

I den 31:a min hade Rydsgård en mycket bra chans att öka på sin ledning när en Rydsgårdsspelare sprang ifrån alla på högerkanten och bröt in så att han kom mycket nära mål med fritt skottläge men lyckligtvis gick skottet en bit utanför bortre stolpen. I den 33:e min exploderade vi plötsligt från vårt sömniga spel med ett jättesnyggt anfall med många inblandade som resulterade i ett jättefint skottläge från ungefär straffpunkten med motståndarna för tillfället lite oorganiserade men dessvärre sköts avslutet mitt på målvakten. Vi hade också en annat sådan där, helt otypisk för spelet i sin helhet, jättefin anfallskombination som dock rann ut i sanden.

Lite senare hade Rydsgård ett distansskott som var på väg att dyka ner i bortre krysset så att Adrian tvingades tänja sig till det yttersta för att få bollen över ribban. Sedan stod man och längtade efter paussignalen så att vi fick möjlighet att samla ihop oss med ett fortsatt oavgjort resultat i ryggen trots den dåliga insatsen men så skulle det inte bli. Rydsgård hade med halvminuten kvar ett skott som tog i underkanten av ribban och ner på linjen. Sedan såg det ut som att vi hade både två och tre lägen att rensa undan bollen från det farliga området men misslyckades med det så att Rydsgård kunde forcera in ett ledningsmål lagom till halvtidsvilan. Såg otroligt taffligt och icke-resolut ut från vår sida.

Som helhet blev andra havlek bättre offensivt, framför allt första kvarten. Efterhand mattades vi dock väsentligt igen. I gengäld började det defensiva spelet fallera rejält. Visserligen var vi tvungna att gå framåt för att försöka nå en kvittering men det ska inte behöva leda till gång på gång totalt fria spelare, någon gång t.o.m. två stycken vilket inte bara berodde på backlinjen utan också på stundtals dåligt hemjobb , dålig kommunikation mellan mittfält och backar och en hel del bolltapp högt uppe i planen. Det kändes stundtals som att Matte var den som kämpade ensam – bortsett från Adrian i målet - mot övermakten.

Trots vår skapliga start på halvleken var det Rydsgård som hade den första stora målmöjligheten när de plötsligt hade två man helt fria där de först inte riktigt verkade överens om vem som skulle avsluta och skottet, när det sedan kom, gick klockrent i stolpen. I den 54:e min kom vi till vårt näst bästa läge i matchen men ett fint skottläge från nära håll slutade i ett skott utanför. I den 59:e min kom 0-2 när en Rydsgårdsspelare tog sig fram nästan ända ner till kortlinjen på högerkanten och sedan hittade en framrusande anfallare med en perfekt precision på sitt inlägg och denne gjorde ett säkert avslut tätt intill närmsta stolpen. Ett snyggt mål men samtidigt är det ju lite svagt att tre försvarare tillåter en isolerad anfallare att avsluta.

Sanningen att säga så kändes tyvärr matchen nästan avgjord redan då. Vi fick till lite mer tryck mot deras försvar sedan Pontus trätt in på topp och Anton tagit ett steg längre upp men vi hade samtidigt ändå påfallande svårt att komma till avslut. Det gjorde däremot våra motståndare. I den 71:a min hade de ett skott i stolpens insida som Adrian sedan fick fatt på. I den 81:a min tvingades Adrian till en superräddning men också till en retur och de fick ett jätteläge att slå in bollen när Adrian tillfälligt var satt ur spel men skottet räddades av en av våra spelare på sin väg mot målet. I den 89:e min uppstod en nästan identisk situation; Adrian jätteräddning och på returen räddning av utespelare (väl? – eller var det Adrian som han upp och ingrep den här gången?).

Det är verkligen svårt att förstå var denna vår riktigt dåliga prestation kom ifrån. Vi hade ju en ganska bra uppställning på pappret trots två sjukdomsbesked på matchdagen och inte minst den lojhet och okoncentration som präglade stora delar av matchen. Sedan ska det väl sägas att Rydsgård är bättre än sin tabellplacering.

Statistik: Hörnor: 2-8 Avslut på mål: 3-14 Avslut utanför: 4-7
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Alexander Malmqvist 1 0 0 0 0 0
Anton Henryson 1 0 0 0 0 0
Marcus Eklund 1 0 0 1 0 0
Markus Ahlgren 1 0 0 0 0 0
Markus Andersson 1 0 0 0 0 0
Mathias Erikson 1 0 0 0 0 0
Mattias Andersson 1 0 0 0 0 0
Milad Akbari 1 0 0 1 0 0
Pontus Rudenius 1 0 0 0 0 0
Siseko Matshoba 1 0 0 0 0 0
Tristan Uhno 1 0 0 0 0 0
Viktor Törnkvist 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng
Spelarstatistik
Målvakter
Namn M G A S IM GK RK P
Adrian Almqvist 1 0 0 0 2 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist S Skott på mål IM Insläppta mål GK Gula kort RK Röda kort P Poäng

Andra möten i serien

ons 17 maj 2023, 19:00 Rydsgårds AIF - AIF Barrikaden 4 - 1